B.M.C. 1 – Avanti ’31: 0 – 3

Zondag 11 oktober stond het affiche B.M.C. – Avanti’31 op het programma. In een onwerkelijke entourage met slechts begeleiding en trainers aanwezig en met een gesloten kantine deed het allemaal heel onnatuurlijk en sfeerloos aan.
Voor BMC was het zaak om de eerste drie punten van het seizoen binnen te halen. Avanti’31 zag in deze wedstrijd een mogelijkheid om aan te sluiten bij de middenmoot. In het begin van de wedstrijd ging het spel over en weer, waarna Bram Verhoeven een goede mogelijkheid had om de score te openen. Vrij op de keeper afstevenend werd zijn schot door de Avantikeeper gepareerd. Enigszins verrassend kwam Avanti’31 op een 0-1 voorsprong. Na een onoplettendheid bij een hoefschop wist Avanti’31 0-1 te maken.

Dit doelpunt zorgde ervoor dat Avanti’31 de wedstrijd naar zich toe kon trekken en een overwicht kon opbouwen. Niet lang na het eerste doelpunt werd via een fraaie omhaal de 0-2 binnen geschoten.
BMC kwam met goede energie uit de kleedkamer, maar wist geen uitgespeelde kansen af te dwingen omdat Avanti’31 in alle linies overheerste. Tegen het einde van de wedstrijd scoorde Avanti’31 uit een uitgespeelde aanval de 0-3, wat tevens de eindstand was. Zodoende is B.M.C. in zijn klasse de enige ploeg zonder punten.

Avanti ‘ 31 scoort 0 – 1

Foto's:


0