Jong en oud in de mix bij badmintontoernooi Berlicum

BERLICUM – De Berlicumse Badminton Vereniging Shuttle-Up hield zondag 11 oktober voor de twintigste keer het jaarlijkse Mini-Maxi Toernooi. Twaalf duo’s bestaande uit een kind en een volwassene verzamelden zich tijdens de jubileu editie van het sportieve evenement in Sporthal De Run.

Verdeeld over twee poules werden vol enthousiasme badmintonwedstrijdjes gespeeld. Waar het voor sommigen een leuke eerste kennismaking met de badmintonsport was, konden behendige clubleden hun badmintonkunsten aan hun teamgenootjes tonen. Het succesvolle toernooi toonde maar weer eens aan hoe leuk de badmintonsport is, voor jong en oud. Jaimy Loocks en zijn vader René mochten zich de winnaars van Poule A noemen. De eerste plaats in Poule B was voor Amy van den Berg en haar vader Peter.

Wil je zélf eens ontdekken hoe verrassend leuk de badmintonsport is; kom gerust een kijkje nemen of meteen gratis proeflessen meedoen op maandagavond in Sporthal De Run. “Onze jeugd speelt elke maandag van half zeven tot acht uur, met uitzondering van de schoolvakanties. En senioren spelen aansluitend van acht uur tot elf uur”, aldus Laura van Lith, bestuurslid van Shuttle-Up Berlicum. Meer informatie: www.shuttleup-berlicum.nl en volg de club via facebook.com/shuttleupberlicum/ of instagram.com/shuttleupberlicum/.

Foto's:


0