Judoclub Rosmalen succesvol in bijzondere setting

ROSMALEN – Dit weekend werd in Nijmegen een judotoernooi gehouden voor de -10 en -12 klasse. Dit volgens strenge regels waarbij ouders via een livestream de wedstrijden konden volgen in een aparte ruimte om zo de afstand te kunnen borgen en het aantal personen in een ruimte te kunnen handhaven.

In deze bijzondere setting mochten Huub Sleutjes, Sterre Elfring, Jimi Elfring, Caspar Schreuder, Guus Kropman en Maurits Schreuder hun eerste wedstrijden sinds lange tijd judoën. Coach Bruno Čulo was meegereisd voor ondersteuning op en naast de mat. Dat de heren en dame goed hebben doorgetraind in deze wedstrijdloze periode bleek al snel, de ene na de andere partij werd gewonnen door deze kanjers.
De volgende resultaten werden dan ook bereikt: Huub Sleutjes, kampioen; Maurits Schreuder, kampioen; Jimi Elfring, kampioen; Sterre Elfring, 2e plaats; Guus Kropman, 2e plaats; Caspar Schreuder, 3e plaats. Iedereen van harte gefeliciteerd en Bruno bedankt namens iedereen voor het coachen! Judo Academy Nijmegen ook bedankt voor het organiseren van een toptoernooi in deze lastige setting.

Foto's:


0