Kabouterbos en disco afgelast

ROSMALEN – Na een onzekere periode waarin SJV pas op de plaats moesten maken met de organisatie van haar activiteiten, is ze enkele weken geleden vol energie en enthousiasme gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Omdat de veiligheid en gezondheid van ouders en kinderen prioriteit hebben, houdt SJV hierbij de ontwikkelingen rondom corona uiteraard nauwlettend in de gaten.

Helaas heeft de overheid besloten de huidige maatregelen aan te scherpen om zo het virus in te dammen. Gekeken naar de activiteiten die op korte termijn op de kalender staan, het Kabouterbos op 11 oktober en de disco’s op 9 en 30 oktober, moet SJV concluderen dat de nieuwe richtlijnen hier zoveel impact op hebben dat ze niet door kunnen gaan. Met pijn in het hart welteverstaan.

Bij de pakken neerzitten, doet SJV zeker niet en dus kijkt ze met opgeheven hoofd vooruit naar het moment dat de activiteiten weer in een veilige vorm kunnen laten plaatsvinden. Echter, het is nu belangrijk er alles aan te doen om het virus onder controle te krijgen. En houden. Over een tijdje verblijdt SJV je weer met leuk nieuws. Houd daarvoor de SJV-app, website en/of socials in de gaten. Pas goed op jezelf, familie en vrienden. Ben lief voor elkaar!