Kerststallenroute Den Dungen krijgt tweede editie

DEN DUNGEN – Na een zéér succesvolle kerststallen-route afgelopen jaar in Den Dungen, zijn de initiatiefnemers nu al volop met de organisatie bezig om er dit jaar ook weer een mooie kerststallenroute van te maken. Dit jaar zal Den Dungen met allemaal kerststalletjes en lichtjes versierd zijn vanaf zondag 13 december 2020 tot en met 6 januari 2021.

De reacties op de kerststallenroute 2020 waren grandioos! Deelnemers en organisatoren hebben ervaren dat de kerststallen route verbindt. Jong en oud gaan er op uit – niet één keer maar zelfs meerdere keren wordt de route gelopen door vrienden, kinderen en complete families. De kinderen ontdekken steeds weer iets anders en zijn erg enthousiast. Hoe mooi zou het zijn als Den Dungen steeds meer kerststallen krijgt en versierd is met lichtjes, zodat er nog mooiere routes uitgezet worden en er steeds meer mensen mee gaan doen.

Wil je dit jaar in december ook Den Dungen met een kerststal en lichtjes opvrolijken? Bedenk dan alvast wat voor kerststal je wilt maken. Alles kan en mag! Denk aan knutselen, haken, breien, timmeren, plakken, lego, iets met poppen, speelgoed, het maakt niet uit. Vorig jaar waren er al hele mooie stallen, dus dat moet nu zeer zeker ook weer lukken. Heb je een vogelhuisje in de tuin, tover dit om naar een kerststal. Ga naar een kringloopwinkel en koop een paar beeldjes en maak in het vogelkooitje de kerststal met een lichtje er bij en klaar! Het kost niet veel tijd en het plezier dat je héél veel mensen geeft, is toch het mooiste dat u er voor terug kunt krijgen.

Initiatiefnemers Jacquelien Broeren, Annemieke Pepping en Riky Kappen hebben er zin in. Ze proberen dit jaar meerdere kleine routes uit te zetten. Dat hangt er natuurlijk wel van af, hoeveel mensen er mee gaan doen. Dus lieve mensen, kom in actie en maak er juist in deze tijd, waar verbinden en samen vieren zo belangrijk is, een mooie kerststallenroute van. Samen kunnen we dit.

Geef u zo snel mogelijk op wanneer u mee wil doen op het volgende e-mailadres:
kerststallenroute@gmail.com of stop een briefje in de brievenbus: Hooidonksestraat 3B of spreek de organisatoren aan.

Foto's:


0