Kerstwandeling gaat niet door

ROSMALEN – De werkgroep die in Rosmalen dit jaar de kerstwandeling zou organiseren, heeft er lang en intensief mee geworsteld, maar nu toch besloten van deze voorbereiding op Kerstmis af te zien.

Enerzijds was er de verwachting dat deze activiteit juist in deze moeilijke periode voor veel mensen een troostrijke gebeurtenis was. Anderzijds is er de risico’s op verspreiding van het virus, zowel bij de voorbereiding als bij de uitvoering. Alle prioriteit gaat uit naar het bestrijden van het coronavirus en het bij elkaar brengen van mensen levert daar geen bijdrage aan. En dat bij elkaar brengen is nu juist wat de kerstwandeling voor ogen staat.
De organisatie merkte dat ook de meewerkende clubs en organisaties voor een dilemma stonden. Volgend jaar zal de werkgroep opnieuw alles op alles zetten om als Rosmalenaren samen op weg naar Kerstmis te gaan!

Foto's:


0