Zwaluwen Jeugd Actie beloont G-Team OJC Rosmalen

ROSMALEN – Woensdag 14 oktober was een feestelijke dag voor het G-team van OJC Rosmalen. Uit handen van Betty Schelle ontving zij een cheque van 4000 euro van de Zwaluwen Jeugd Actie.

De Zwaluwen Jeugd Actie heeft als doel dat iedereen kan genieten van voetbal en het verenigingsleven. Juist kinderen met een beperking. Om dit mogelijk te maken geeft de Zwaluwen Jeugd Actie subsidies aan clubs en deze keer viel dus OJC Rosmalen met de neus in de boter.

Het G-team van OJC Rosmalen bestaat uit veertien spelers die iedere week met veel plezier hard trainen onder leiding van Jan Smits en op zaterdag deelnemen aan de competitie. Dit seizoen gaat het voor de wind, want op dit moment voeren zij de ranglijst aan. Naast het sportieve element zijn plezier en samen sporten erg belangrijk.
Natuurlijk gaat het huidige G-team profiteren van de subsidie, maar OJC Rosmalen heeft zich ook ten doel gesteld dat er meer mensen met een beperking kunnen voetballen en er meer G-teams komen. Om er voor te zorgen dat dit gaat lukken is deze gift meer dan welkom. Heb je zin om mee te doen, kijk dan eens op de website van OJC Rosmalen. Er is plek voor iedereen.

Foto's:


0