Concert in Meander

SINT-MICHIELSGESTEL – Dorpelingen verzorgen een klassiek, corona-proof concert in Meander Sint-Michielsgestel met gevarieerde, vocale en instrumentale muziek, met als titel: ‘Komt vrienden!’ Het concert duurt een uur en vindt twee maal plaats op zondagmiddag 29 november om 14:00 uur en om 16:00 uur. Belangstellenden zijn welkom, de plaatsen zijn beperkt. Graag vooraf aanmelden.

Het is fijn om muziek te maken en ‘live’ muziek mee te maken in deze tijden van culturele schaarste. Twee ensembles verzorgen het programma. Ensemble Triangolo, bestaande uit Nelly Ehrismann (zang en blokfluit), Jos Aerts (blokfluiten), en Marjan de Groot-Reuvekamp (gitaar, gitalele) brengen muziek uit de renaissance en barok, dansen en hedendaagse ballades. Met bijzondere eigen arrangementen.

Duo Henk Hagenberg (piano) en Mieke van Huijgevoort (zang) brengt een programma met Spaans temperament. De twee brengen liederen van Enrico Granados en Joaquín Rodrigo. Vuurwerk voor de pianist, mooie melodieën voor de zangeres. Naast dit 20e eeuwse repertoire kozen zij twee klassieke aria’s van Gluck en Haydn.

In beide programma-onderdelen komen oude Europese volksliederen voor, in een nieuw en fris jasje.

Meer informatie op de website van Meander Sint-Michielsgestel en de activiteitenagenda van Beleef SMG / Bint Welzijn: https://www.bintwelzijn.nl/activiteiten/.

V.l.n.r.: Mieke van Huijgevoort, Henk Hagenberg, Nelly Ehrismann, Jos Aerts en Marjan de Groot-Reuvekamp

Foto's:


0