Door twee ensembles

SINT-MICHIELSGESTEL – In deze tijd van muzikale en culturele schaarste verzorgen dorpelingen een klassiek, corona-proof concert in Meander Sint-Michielsgestel met gevarieerde, vocale en instrumentale muziek. De titel is: ‘Komt vrienden!’

Dit concert duurt een uur en vindt twee maal plaats op zondagmiddag 15 november om 14:00 uur en om 16:00 uur.

Twee ensembles verzorgen het programma. Ensemble Triangolo, bestaande uit Nelly Ehrismann (zang en blokfluit), Jos Aerts (blokfluiten), en Marjan de Groot-Reuvekamp (gitaar, gitalele) brengen muziek uit de renaissance en barok, dansen en hedendaagse ballades. Met bijzondere eigen arrangementen.

Duo Henk Hagenberg (piano) en Mieke van Huijgevoort (zang) brengen een programma met Spaans temperament. Zij brengen liederen van Enrico Granados en Joaquín Rodrigo. Vuurwerk voor de pianist, mooie melodieën voor de zangeres. Naast dit 20e eeuwse repertoire kozen zij twee klassieke aria’s van Gluck en Haydn.

In beide programma-onderdelen komen oude Europese volksliederen voor, in een nieuw en fris jasje.

Meer informatie op de website van Meander Sint-Michielsgestel en de activiteitenagenda van Beleef SMG / Bint Welzijn: https://www.bintwelzijn.nl/activiteiten/.

Triangolo

Foto's:


0