Sint bij gezinnen met smalle beurs

SINT-MICHIELSGESTEL – 35 gezinnen die thuis weinig te besteden hebben, zijn dit weekeinde verrast met een zak cadeautjes en wat lekkers.

Sinterklaas kon door de coronamaatregelen de cadeautjes niet zelf aan de kinderen geven. Daarom hebben vrijwilligers van Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel op zaterdag 28 november de Sintzakken bij de voordeur neergezet.
Van een afstandje zagen zij de verraste en héél blije gezichtjes van de kinderen die opendeden en de zakken werden opgetogen binnengehaald!
De 35 zakken konden goed gevuld worden dankzij de giften en medewerking van de Speelgoedbank, speelgoedwinkel De Speelgoedhut en de Ronde Tafel 189 Sint-Michielsgestel. Ook klanten van de Coop Berlicum hebben bijgedragen aan deze actie door spelzegels te sparen en in te leveren bij de winkel, die hiervoor een inzameldoos had neergezet.

Foto's:


0