Stembus Top 777 is gesloten

Zondag 15 november om klokslag 16.00 uur ging de TOP 777 stembus op slot en kwam er een einde aan ruim 2 weken stemmen op je favoriete 2 x 7 platen. Tijdens deze weken was er volop aandacht voor het stemmen, want zowel via de De Brug als via diverse social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en Instagram, stonden de stemweken volop in de spotlights.

Nu de stembus gesloten is volgt de grootste klus, en dat is, het tellen van de stemmen. Achter de schermen wordt er heel hard gewerkt aan de lijst, want dat is een precies klusje. Gelukkig is de medewerker die daarvoor verantwoordelijk is ook professioneel zeer thuis in het verwerken van cijfers dus we kunnen er zeker van zijn dat er een nauwkeurige uitslag zal volgen.

Wat zal het eerste nummer zijn waarmee op 10 december de TOP 777 van start zal gaan? Wij van Lokaal 7FM en HTR Radio kunnen niet wachten, want we staan te popelen van ongeduld om je weer de leukste lijst allertijden te laten horen.

Wil je niets missen van het laatste nieuws omtrent de TOP 777? Volg de TOP 777 op Facebook, Twitter en Instagram en je bent altijd als eerste op de hoogte!

De TOP 777 wordt uitgezonden van donderdag 10 december om 11:00 uur tot zondag 13 december 16:00 uur.

Tijdens de uitzending van de TOP 777 kunnen de luisteraars ook meekijken in de studio’s van Lokaal 7 en HTR RADIO via de website www.top777.nl en daar zal dan binnenkort de TOP 777 lijst editie 2020 te vinden zijn!

Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether 107.4FM, via de kabel op 87.5Mhz, via de website www.lokaal7.nl en zelfs via You Tube en de Lokaal 7 app. Programma’s zijn terug te beluisteren via uitzending gemist op de website.

Foto's:


0