Twee jubilarissen bij Badminton Club Gestel

SINT-MICHIELSGESTEL – Henk van Hedel en Tineke Pennings-van Hedel zijn afgelopen zaterdag gehuldigd voor hun 50-jarig lidmaatschap van Badminton Club Gestel (B.C.G.) Door de Covid-19-restricties hebben de huldigingen noodgedwongen plaatsgevonden bij de jubilarissen thuis. Ieder ontving uit handen van mede-oprichter en ere-voorzitter van B.C.G., Jan Donders, twee gegraveerde glazen en een fles wijn met een exclusief bloemetje.

Henk van Hedel is in 1968 lid geworden van de Jeugdbadmintonclub, die op 1 oktober 1969 opging in de één jaar eerder opgerichte Badminton Club Gestel. Hij is 8 x clubkampioen geweest en heeft in diverse competities gespeeld, zowel regionaal als landelijk. Henk heeft zich vele jaren ingezet als bestuurslid/competitieleider. Ook heeft hij deel uitgemaakt van diverse commissies binnen de club. De laatste jaren heeft hij een stapje teruggedaan en als steunend lid betrokken gebleven bij B.C.G.
Tineke Pennings-van Hedel is op 1 november 1970 lid geworden van B.C.G. Ondanks dat zij na haar huwelijk uiteindelijk in Berlicum terecht is gekomen, is zij B.C.G. altijd trouw gebleven. Tineke heeft vele jaren competitie gespeeld in het eerste team van B.C.G. en valt de laatste jaren nog wel eens in als een team om een dame verlegen zit.
Tineke zet nog steeds alles opzij om op donderdagavond haar partijtje te kunnen slaan. In de loop der jaren heeft zij ook haar steentje bijgedragen in de diverse commissies waarin zij heeft gezeten, vaak commissies die te maken hadden met het organiseren van een gezellige middag en/of avond. Wij wensen haar nog vele gezellige speelavonden toe! Bestuur en leden van B.C.G. feliciteren beide jubilarissen met deze mijlpaal!

Foto's:


0