Satisfaction verschuift evenementen

ROSMALEN – De events Music for Care en Welcome to Satisfaction worden verzet naar vrijdag 7 en zaterdag 8 januari 2022. Voor de eigenlijke data 8 en 9 januari 2021 waren reeds alternatieven gevonden op 23 en 24 april 2021. Maar organisator Satisfaction Rosmalen vindt ook die twee dagen , gezien de huidige situatie rondom corona, nog te vroeg en kiest nu definitief voor het tweede weekend van januari 2022. De organisatie vindt dat bezoekers ongehinderd moeten kunnen genieten van de evenementen en wil met het oog op het corona virus geen enkel risico lopen.

In het achterhoofd hield Satisfaction er al rekening mee dat april van het komende jaar niet zou gaan lukken. Met bands en alle betrokkenen is dit ook vanaf het begin zo gecommuniceerd. Mocht april niet haalbaar zijn, dan verschuift het naar januari van 2022. Die knoop is nu dus doorgehakt. Het gehele programma ligt al maanden vast en blijft geheel in takt, ook locatie De Kentering is ongewijzigd.

Satisfaction koppelt aan het al jaren bestaande Welcome to Satisfaction in hetzelfde weekend een tweede, nieuw evenement, Music for Care. Dat is een eerbetoon aan de zorg- en hulpverleners in de gemeente ’s-Hertogenbosch.
Satisfaction is van mening dat deze doelgroep vanaf het begin van de corona-crisis zo’n event dubbel en dwars verdient. De toegang voor Music for Care wordt door Satisfaction gratis aangeboden.
Instanties waarvan de medewerkers voor Music for Care in aanmerking komen, zijn onder andere diverse zorginstellingen, het JBZ, maar ook de huisartsenpraktijken. Het idee voor Music for Care is door deze instanties zeer enthousiast ontvangen.

Een eerdere editie van Welcome to Satisfaction

Foto's:


0