Werkbezoek Sint en Pietjes in Durpsherd

BERLICUM – Dit jaar is alles anders, zo ook de intocht van Sinterklaas in Berlicum en Middelrode. De verlichte avondintocht kon helaas niet plaatsvinden. Maar er is voor gezorgd dat alle kindjes toch Sinterklaas en zijn Pietjes aan het werk kunnen zien in zijn werkkamer in Den Durpsherd.

Hiervoor heeft het Evenementen Comité Berlicum Middelrode (ECBM) samen met de Decembervrienden en Den Durpsherd de handen inéén geslagen en hebben samen een mooie film opgenomen.

“Sinterklaas is samen met Glitterpiet op werkbezoek in Den Durpsherd en daar zijn ook Pietje Pink, Stuntpietje en Piet Neroj druk aan het werk met kadootjes inpakken. Pianopiet zorgt ondertussen voor gezellige muziek en de pietjes maken er stiekem een feestje van. Als verrassing komen Amber en Teuntje op bezoek…maar wat zien ze daar? Teuntje vraagt zich af of het wel goed komt met die namen op al die pakjes. Klopt dat allemaal wel? En waar is Piet Camillio? Ze ziet hem nergens…. Teuntje zal het eens aan Sinterklaas gaan vragen….. Hoe het verder afloopt? Kijk maar snel!”

Deze film is inmiddels beschikbaar gesteld aan alle basisscholen en kinderdagverblijven in Berlicum en Middelrode. Vanaf 2 december staat deze ook op de Facebookpagina van het ECBM! www.facebook.com/berlicum.middelrode.

Foto's:


0