Winterwandeltocht Bernheze afgelast

BERNHEZE – Als gevolg van de Coronaregels is de geplande Winterwandeltocht Bernheze van 27 december afgelast. Alles was voorbereid en gepland, echter met de huidige mogelijkheden als gevolg van de regels van de regering is het niet mogelijk om zoveel wandelaars een tocht te laten lopen met de vereiste afstand van elkaar.

In overleg met de gemeente Bernheze is de organisatie tot de conclusie gekomen dat het niet verantwoord is in de huidige situatie. Zowel bij start, tussenstop als eindpunt lukt het niet om de stroom deelnemers op de gewenste wijze te laten wandelen. Ook mensen afzonderlijk laten wandelen zonder voorzieningen is niet mogelijk vanwege de onderlinge ontmoetingen die ongetwijfeld plaatsvinden.
De organisatiewerkgroep hoopt dat volgend jaar de situatie weer normaal is en dat er na Kerstmis 2021 weer een Winterwandeltocht gehouden kan worden. Vanzelfsprekend nog groter en mooier dan nu al bedacht.

Foto's:


0