Coronaproof tennis bij De Beek

SINT-MICHIELSGESTEL – Helaas is in deze Corona-tijd het sporten voor velen van ons ook nog in het begin van 2021 beperkt. De Gestelse Tennisclub LTV de Beek neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en biedt daarom ook begin 2021 zoveel mogelijk mensen de gelegenheid toch te kunnen sporten, te bewegen en tegelijkertijd te genieten van het tennisspel.

In de afgelopen zomerperiode hebben ze dat ook gedaan: maar liefst 57 mensen hebben deze kans gegrepen en zijn gaan tennissen.
Nu geldt een zelfde aanbieding. Je kunt in de maanden januari, februari en maart bij LTV de Beek tennissen, elke dag weer, zoveel je wilt. De kosten hiervoor bedragen € 25,00 per persoon. Tot 18 januari zijn er nog wel beperkingen in verband met corona. Het clubhuis is nog gesloten en er mag nog niet gedubbeld en gemixt worden. Maar de banen zijn open, er kan volop coronaproof gesingeld worden en de club hoopt uiteraard snel op meer.
Heb je interesse? Stuur dan een mailbericht naar tc@ltvdebeek.nl. De club neemt dan contact met op om meer informatie te geven en het lidmaatschap voor 3 maanden direct te activeren. Met behulp van je inloggegevens kun je dan via een