Doe mee met The Masked Singer van Dun Birrekoal

De eerste uitslag van de Birrekoal-versie van The Masked Singer is bekend. Kijk hieronder naar het tweede filmpje, waarin je de laatste vier deelnemers voor het eerst aan het werk ziet.

Dun Blaouwen Beer houdt een eigen editie van The Masked Singer. Acht inwoners van Dun Birrekoal doen mee. Wie gaan er schuil achter de maskers? En wie zingt het beste?

Bekijk het filmpje hieronder om de tweede serie van vier deelnemers aan het werk te zien. Ga vervolgens naar de site van Dun Blaouwen Beer om te stemmen. En als je al een idee hebt wie er achter een of meerdere maskers schuilgaan, kun je dat daar laten weten. Stemmen kan tot woensdagavond.

Volgende week zaterdag wordt om 19.00 uur bekend wie van de twee deelnemers verder gaan en de identiteit van de twee afvallers onthuld. Een filmpje met de overgebleven vier deelnemers verschijnt op 31 januari op deze site, opnieuw om 13.00 uur.

Veel succes!