Heel Sint-Michielsgestel gaat online: Wervelende online spelshow en prijzencircus

SINT-MICHIELSGESTEL – Onderuitgezakt op de bank zitten is niet aan de orde zaterdag 16 januari. Vanaf 19.00 uur is iedereen namelijk uitgenodigd om online met elkaar te toosten op 2021 om zich aansluitend te gaan vermaken met een interactieve spelshow voor de hele familie tijdens ‘Heel Sint-Michielsgestel gaat online.’

Door Wendy van Lijssel

Entertainment onder leiding van Gestelse tonproaters met grandioze prijzen. Naast een hoofdprijs van € 500,- kan je daarbij en passant eenzelfde bedrag gaan schenken aan een vereniging naar keuze én wordt de Gestelse Voedselbank gesteund. Reden genoeg om mee te doen!
De succesvolle online bingo die de Ondernemersvereniging van Sint-Michielsgestel het afgelopen coronajaar hield voor iedereen, krijgt navolging. De avond bracht plezier en zorgde voor onderlinge verbinding. Een gevoel wat de Gestelse Ondernemersvereniging graag vasthoudt en voortzet.
Dat gaan zij dan ook doen met een wervelende online spelshow. Een bruisend gebeuren waar prachtige prijzen te winnen zijn en het hele gezin aan kan deelnemen. Gewoon thuis op de bank voor de televisie. Niet stilletjes en onderuitgezakt overigens. “Het is interactief. Er moeten vragen beantwoord worden, dingetjes uitgerekend, foto’s gemaakt. Kijkers worden aangespoord om in de beugels te komen. Het is coronaproof, want je hoeft er het huis niet voor uit”, vertelt voorzitter Alwien Geerts namens de Ondernemersvereniging.
Belangrijk te melden is dat er grandioze prijzen te winnen zijn. De hoofdprijs heeft een waarde van € 500,- en als klap op de vuurpijl mag de winnaar eenzelfde bedrag doneren aan een vereniging naar keuze. Het is nog steeds niet alles. De OV Sint-Michielsgestel doneert € 250,- aan de Gestelse voedselbank én van elk verkocht ticket gaat ook € 0,45 ct. naar dit doel.
De prijzenpot is samengesteld uit zaken die door de organisatie zijn gekocht bij of gedoneerd door plaatselijke ondernemers. “We vinden het ook belangrijk om ‘Ben loyaal, koop lokaal’, te promoten. Verenigingen doen vaak een beroep op ondernemers om hen te sponsoren bij het organiseren van een activiteit of om het hoofd boven water te houden. Nu zijn het de ondernemers die ondersteuning nodig hebben. Om de gemeenschap leefbaar te hebben en houden hebben we elkaar nodig. Alles hangt aan elkaar vast. Bij veel winkels die hun deuren noodgedwongen gesloten hebben, kan dat ook online”, betoogt Alwien.
De ludieke spelshowpresentatie is in handen van Gestelse tonproaters als Paul van Gestel en Luke de Keijzer. De avond wordt begonnen met een online toost en nieuwjaarsboodschap van burgemeester Looijen en Alwien. Vervolgens gaat het los.
Alwien: “Het wordt zeker gezellig en een avond van onderlinge verbinding, waarbij we hopen veel tickets te verkopen om een mooi bedrag uit te reiken aan de Gestelse Voedselbank.” Tickets á € 12,50 zijn te koop via www.degroteonlinetvshow.nl waarna ook de link gekregen wordt hoe via livestream alles meegemaakt kan worden. Houd de Facebookpagina van de OV-Gestel in de gaten.
 

Foto's:


0