Stoere Tomoe Kids trainen door

ROSMALEN – Ook nu de scholen nog weer drie weken dicht blijven, blijven de kids van Karate Dojo Tomoe trainen. Buiten natuurlijk. Dat deden ze dit voorjaar op het buitenterrein van scouting Hintham ook al, maar toen was het toch ietsje minder koud.

Afgelopen zomer werd er in de tuin van de Sensei een buitendojo gerealiseerd. Een plek voor kracht- conditie- en bokszak trainingen in de buitenlucht. Ondertussen werkt de jeugd hier, in wat kleinere groepjes, ook de reguliere trainingen af. Allerjongsten soms als michelin-mannetjes in dikke winterjas, maar het mag de pret niet drukken. Samen heel hard werken (anders is het te koud) is supertof! Zo gingen de kids tijden de jaarlijks Winter Outdoortraining op 2 januari ook gewoon dwars door de Rosmalense Aa. Koud? Nee joh, Stoer!

Foto's:


0