Rosmalense judoka’s trainen in sneeuw

ROSMALEN – O snow to Gari, wat is dat nu voor een worp en hoe doen Eskimo’s hun judotraining nu toch? Op al deze vragen werd er op 9 februari een antwoord gegeven. Voor het eerst in haar 56-jarig bestaan werd er namelijk een judotraining in de sneeuw gegeven door de Rosmalense Judo Club.

Trainers Patrick en Michel daagden eerder alle judoka’s uit voor het volgen van deze bijzondere en leuke sneeuwtraining.Dit was niet tegen dovemansoren gezegd. Zodoende stonden er uiteindelijk 24 potentiële judoEskimo’s te trappelen om de sneeuwtatami te betreden. Judo gaat om balans en waar kun je nu dit beter leren dan op een sneeuwondergrond? Ook de sterkste judoEskimo werd onthuld door de sleetjeswedstrijd. Na afloop werd er door de trainers getrakteerd op warme chocomel en ging iedereen na deze bijzondere training, moe maar tevreden naar huis.

Foto's:


0