Gouden bruiloft Annie en James Hagenbeek

SINT-MICHIELSGESTEL – Vandaag precies 50 jaar geleden, op 29 april 1971, zijn Annie en James Hagenbeek-van den Nieuwenhuizen uit Sint-Michielsgestel met elkaar getrouwd.

Ze leerden elkaar al op jonge leeftijd (13 jaar) kennen toen ze in Udenhout tegenover elkaar kwamen te wonen. Ze werden verliefd. Na ruim zes jaar zijn ze in het huwelijk getreden en hebben ze een korte tijd in Waalwijk gewoond. Zij verhuisden -in verband met zijn nieuwe baan bij de gemeente, waar hij ruim 43½ jaar heeft gewerkt- in 1973 naar de Geelgors in Sint-Michielsgestel. Ze wonen nog steeds in dezelfde woning, kortom een mooie stek die zij niet gauw zullen inruilen.

Hun drie kinderen zijn opgegroeid in Sint-Michielsgestel en wonen nog steeds op korte afstand van hun ouders. Regelmatig vallen de kinderen dan ook binnen om te kunnen genieten van het lekkere Indische eten dat Annie graag maakt en waarin ze ook kookcursussen heeft gegeven.
In haar actieve arbeidzame leven is Annie ruim 16 jaar leidinggevende geweest bij een schoonmaakbedrijf. Deze functie heeft zij 20 jaar geleden om gezondheidsredenen op moeten geven, wat zij toen heel erg vond.

Ze zijn inmiddels de trotse grootouders van vijf kleinkinderen en die zijn hun grote liefde, waar ze heel veel van genieten.

Nu ze beiden gepensioneerd zijn, hebben ze wel wat meer tijd vrij voor hun hobby’s. Annie houdt naast het Indisch koken van kleding naaien en rommelmarkten. Ook organiseert ze bijna elk jaar in de wijde buurt een garagesale, waarvan de opbrengst naar een goed (plaatselijk) doel gaat. Door de corona kon de garagesale vorig jaar niet doorgaan. Hopelijk lukt dat dit jaar weer wel.
James houdt ervan om digitaal foto’s te maken en deze te bewerken. Hij verzamelt postzegels en pennen met een merk erop en luistert graag naar muziek. Een keer per week doet hij mee aan het walking football dat sinds vorig jaar op het sportpark Zegenwerp wordt georganiseerd.
Samen zijn ze al 5 keer naar Australië geweest, waar een zus van James woont.

Vanwege de huidige coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om uitbundig te feesten. Zodra dat weer wel mogelijk is, zal dat zeker nog worden ingehaald. Ondanks alles proberen Annie en James en hun gezin er een fijne dag van te maken.

Annie en James

Foto's:


0