KWF stopt met Samenloop

NEDERLAND – Het KWF stopt met de ondersteuning van de Samenloop voor Hoop. Dat betekent dat KWF geen tijd, geld en middelen meer beschikbaar zal stellen voor de lokaal georganiseerde Samenloop-evenementen.

“Na bijna 15 jaar en 265 Samenlopen komt er nu definitief een einde aan een bijzonder evenement, dat voor duizenden mensen heel veel heeft betekend. We kunnen terugkijken op veel mooie en vaak ontroerende momenten die wij samen hebben meegemaakt”, schrijft het KWF op zijn website. “We zijn alle vrijwilligers, deelnemers, survivors en sponsors enorm dankbaar voor alles wat zij voor de Samenloop hebben gedaan. We koesteren de herinnering aan de vele gevoelens van saamhorigheid en troost die we samen mochten beleven.”
In de gemeente Sint-Michielsgestel zijn met name in de gelijknamige kern en in Berlicum verschillende succesvolle Samenlopen geweest.

De Samenloop in Sint-Michielsgestel, 2018

Foto's:


0