Docenten Elde College verrassen met ‘The Gestelse Masked Singer’

 

SINT-MICHIELSGESTEL – Tussen toetsen, presentaties en aanstaande examens in, vonden docenten van het Elde College in Sint-Michielsgestel het tijd voor een beetje lol en ontspanning. In een schooljaar waarin veel leuke activiteiten voor leerlingen niet door kunnen gaan vanwege de coronamaatregelen, organiseerden zij de eerste editie van ‘The Gestelse Masked Singer’.

Goed vermomd kropen negen docenten in de huid van bekende en minder bekende artiesten. Dat zorgde voor hilarische momenten. Leerlingen konden raden wie onder de vermommingen van de Motormuis, Miss Piggy, Jenny & Penny, de Vrolijke Flierefluiter, Santa Rockstar, de Kleurrijke Gitarist, Sinterklaas en de Vrolijke Sarah schuil gingen.

“De reacties van zowel leerlingen en ouders als collega’s waren erg leuk”, vertelt docente en mede-initiatiefnemer Andrea van Kempen. “Ze hebben er goed om kunnen lachen. En daarmee is ons belangrijkste doel bereikt. Ouders vonden het leuk dat we met het team vooral nu voor de kinderen zoiets doen.” Docente Marleen van Gerven, die zelf meedeed en vermomd was als ‘Vrolijke Sarah’, kreeg ook leuke reacties van haar leerlingen: “Van ‘Dat jij dat durft!’ tot ‘Goed bedacht’. Het heeft in elk geval voor lachende gezichten gezorgd. Daar doen we het voor!”

Op de laatste schooldag voor de meivakantie was de ontmaskering en werden de winnaars bekend gemaakt: klas TG3B en leerling Arwin hadden alle antwoorden juist en ontvingen een prijs. Ook de beste act – Sinterklaas – werd in het zonnetje gezet en kreeg de ‘The Gestelse Masked Singer’ award. Vanwege het succes vindt volgend jaar de tweede editie plaats.

Leerling Arwin ontmaskerde alle Gestelse Masked Singers

Foto's:


0

Geef een reactie