HEVO zoekt vrijwilligers voor tasjes vol energie

 

ROSMALEN – Samen met Farent (sociaal netwerk) uit Den Bosch wil HEVO graag mensen thuis verrassen met een tasje vol energie. Vooral mensen die niet zo graag op zoek gaan naar activiteiten buiten de deur, maar het heel fijn
vinden iemand op bezoek te krijgen om samen een activiteit te ondernemen.

Daarvoor zoekt HEVO mensen die het leuk vinden om regelmatig op bezoek te gaan bij iemand en mensen die het leuk vinden om visite te krijgen. Alleen al op bezoek gaan kan in deze periode veel positiviteit opleveren zeker in deze stille tijd waar nog weinig of niets kan worden georganiseerd. De puzzels zijn gelegd, borduur-en schilderwerkjes af, alle boeken gelezen en klussen geklaard, dus tijd voor nieuwe contacten en gesprekken. Weet u iemand die graag bezoek met een tasje energie zou willen ontvangen, dan kunt u, na overleg met betrokkene ook u beiden aanmelden.HEVO hoopt dat bovenstaande de energie doet stromen en tot aanmeldingen leidt bij;
Jenny van Rooij- Mail: hmgjvanrooijb@ziggo.nl of 073-521 37 32

Foto's:


0

Geef een reactie