Jeu de Boules in Sint-Michielsgestel

SINT-MICHIELSGESTEL P- We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het jeu de boules spelen bij JBC ‘t Dupke in Sint-Michielsgestel weer van start gegaan. Een lange periode van weinig activiteit hakte erin. Het was stil op de sportaccommodaties, ook ‘t Dupke lag er verlaten bij. Gelukkig zijn de regels weer versoepeld en gaan de weersomstandigheden een stuk vriendelijker worden.

Alles is coronaproof. Gelukkig heeft de boulesvereniging een ruime voorziening met 32 buitenbanen. Er mag tenslotte nu alleen nog maar buiten gespeeld worden. Dat betekent dat er alleen in doubletten wordt gespeeld met steeds een tussenbaan die vrij blijft. Dat betekent in de praktijk dat dus 16 banen beschikbaar zijn. De bar is nog gesloten, maar de sanitaire voorzieningen zijn wel te gebruiken. Uiteraard geldt binnen de regel dat je je handen desinfecteert en houdt de vereniging rekening met de gebruikelijke coronaregels. Met dat al kun je veilig aan de slag om eindelijk weer in beweging te komen, samen sporten met anderen.

Iedereen is van harte welkom op de vaste openingstijden: dinsdag-, woensdag- en zaterdagmiddag en maandag- en donderdagavond. Je kunt vrijblijvend 2 maanden de sfeer proeven, kijken of het wat voor je is en of de club je aanstaat. Geen eigen boules? Geen probleem, op de club zijn er die je kunt gebruiken. Als het je bevalt kun je daarna lid worden.

Interesse? Je bent van harte welkom op de openingstijden bij JBC ‘t Dupke, Zegenwerp 1c, 5271 NC te Sint-Michielsgestel. Extra informatie is te vinden op de website: www.dupke-jeudeboules.nl. Daarnaast kun je ook informatie krijgen per mail info@dupke-jeudeboules.nl of telefonisch 06-42781826.

Foto's:


0