Kennis maken met tennis en padel

ROSMALEN – Hoe daag je als vereniging mensen uit om te blijven bewegen in de zomermaanden? De Bossche tennisvereniging Bastion Baselaar is in samenwerking met de KNLTB druk geweest met het bedenken van een concept voor de zomerperiode. De aan de Mr. Vriensstraat in Rosmalen gevestigde club vindt het belangrijk dat iedereen op een laagdrempelige manier kennis kan maken met tennis en padel. Hier is het idee voor een open dag en de “Zomer Challenge” geboren.

Het concept van de Zomer Challenge komt vanuit de Nationale Tennisbond (KNLTB). In het hele land worden sporters uitgedaagd om bij de tennisverenigingen in de zomermaanden te blijven bewegen. Bastion Baselaar steunt dit initiatief en daarom biedt de vereniging mensen uit ’s-Hertogenbosch en omgeving aan om in de periode van 1 juni t/m 31 augustus voor een beperkt lid te worden. Zomer Challenge-leden kunnen onbeperkt tennis en padel spelen, er zijn gratis clinics en we sluiten de Zomer Challenge af met een toernooi. Indien de Corona maatregelen het toelaten heeft Bastion Baselaar ook interne en externe toernooien waaraan men kan deelnemen. De vereniging beschikt over 10 gravelbanen, 5 hardcourt binnenbanen en 4 padelbanen. Om iedereen de gelegenheid te geven kennis te maken met de vereniging organiseert Bastion Baselaar een open dag op zaterdag 29 mei. Tijdens de open dag kunnen geïnteresseerden een potje tennisen of padellen op onze banen. Meer informatie en inschrijven voor de Zomer Challenge kan op de open dag, die op zaterdag 29 mei gehouden wordt op de tennisbanen aan de Mr. Vriensstraat 1 in Rosmalen. Van 14.00 tot 16.00 uur is de jeugd t/m 17 jaar welkom, daarna is de open dag tot 18.00 uur toegankelijk voor volwassenen. Meer info op www.bastionbaselaar.nl/opendag2021.

Foto's:


0