Lokaal 7 zoekt enthousiaste medewerkers

Lokaal 7 is een bruisende vrijwilligersorganisatie. Dagelijks zijn veel mensen actief bezig met hun hobby. Er is een breed scala aan werkzaamheden dat verricht wordt. Specifieke kennis is vaak niet noodzakelijk. Een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid wel.

Programmamakers ‘Een Bakske met…’

Elke zondagmorgen vanaf 10.00 uur kunt U luisteren naar ‘Een Bakske met’. Presentator Ton Mathijssen neemt in dit programma een kijkje in het leven van een bekende of soms wat onbekendere inwoner uit de gemeente Sint-Michielsgestel. De luisteraars kunnen een uurtje meegenieten van vele verrassende verhalen over vroeger en nu. Lokaal 7 is nog op zoek naar programmamakers/presentatoren die dit enthousiaste team willen versterken. Ben je bereid om één keer in de twee a drie weken op zondag tussen 11.00 uur en 12.00 uur een programma te presenteren aarzel dan niet en neem contact op. Mail naar radio@lokaal7.nl.

Programmamakers Politiek

Lokaal 7 besteedt ook aandacht aan de gemeentelijke politiek. In een wekelijks één uur durend programma worden politieke onderwerpen belicht die zich afspelen in de gemeente Sint-Michielsgestel. Op dit moment zijn we op zoek naar een programmamaker/presentator die geïnteresseerd is in de plaatselijke politiek en verslag daarvan wil doen. Ben jij diegene die onze burgemeester wel eens wil interviewen? Neem contact op en mail naar radio@lokaal7.nl.

Efkus Wa Anders

In het actualiteitenprogramma ‘Efkus Wa Anders’ van zondag 9 mei besteden de programmamakers Bert van Druenen en Ton Mathijssen aandacht aan de opening van alle horecaterrassen. Wat ging er door het horecapersoneel heen en hoe is de eerste week verlopen? Nieuwsgierig? ‘Efkus Wa Anders’ is elke zondag om 11.00 uur te beluisteren bij lokaal 7. Reageren: mail vooraf of tijdens de uitzending naar live@lokaal7.nl.

Uitzendingen in beeld

Wilt u onze live programma´s niet alleen beluisteren maar ook bekijken op uw laptop, smartphone of smart-tv? Via internet kunt U de programmamakers live in beeld zien. Altijd leuk om eens te weten wie er achter een stem zit. Ga naar onze site: lokaal7.nl. Via You Tube kanaal van Lokaal 7 zijn ook verschillende programma´s terug te bekijken. Lokaal 7 is verder te beluisteren via de ether FM 107.4 of digitaal: lokaal7.nl of Lokaal 7 app.

Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether 107.4FM of digitaal via de website www.lokaal7.nl en de Lokaal 7 app. Programma’s zijn terug te beluisteren via uitzending gemist op de website.

Gieke de Laat, vrijwilliger

Foto's:


0