Samenwerking Meander en Elde College.

SINT-MICHIELSGESTEL – De Meander, exploiteert alle openbare ruimtes in het gemeentehuis en heeft helaas, net als de reguliere horeca, te maken met maandenlange sluiting vanwege de corona. Hierdoor liggen nagenoeg alle bijeenkomsten op het vlak van cursussen, lessen, repetities en alles wat in verenigingsverband plaatsvond stil. Ook het café-gedeelte en het terras zijn al die tijd gesloten geweest.

Bij het Elde college was behoefte aan grotere ruimte voor het organiseren van de examens en op dit vlak hebben beide partijen elkaar gevonden! Vanaf 17 mei zullen zowel de raadszaal als de muziekruimte gebruikt worden voor het afnemen van de landelijke examens. Uiteraard worden hiervoor alle mogelijke voorzorgsmaatregelen getroffen om aankomst, verblijf en vertrek van de leerlingen in goede banen te laten verlopen en er voldaan zal worden aan de regels op het vlak van corona en het voorkomen van verspreiding en oplopen van een mogelijke besmetting.
Beide partijen zijn blij dat deze vorm van samenwerking mogelijk is in deze vervelende tijd en dat de Meander op deze manier kan bijdragen aan een passende oplossing voor deze kwestie, zodat de examens op verantwoorde en prettige manier door kunnen gaan.
Voor meer informatie, kijk op; www.meandersmg.nl.

Foto's:


0

Geef een reactie