Toe aan een uitdaging? Volg de voetbalclinic vrouwen en meisjes bij OJC

ROSMALEN – OJC Rosmalen organiseert op zondag 16 mei van 10.00 uur tot 15.00 uur een voetbalclinic voor meisjes en vrouwen vanaf 15 jaar die in de benen willen om zelf te ervaren hoe leuk de sport is. Hetzij als speelster, hetzij als keeper. Indien COVID-19 het toelaat volgt na inspanning, na afloop nog even ontspanning met een hapje en een drankje.

Ben jij wel toe aan een nieuwe uitdaging? En wil je samen met OJC doorgroeien naar een hoger niveau? Dan ben je van harte welkom bij OJC Rosmalen. Met een professionele trainersstaf, een jonge ambitieuze spelersgroep, uitstekende faciliteiten en een schitterende accommodatie is OJC Rosmalen de voetbalvereniging met een vrouwenafdeling van de toekomst met een regionale uitstraling.

Op zondag 16 mei van 10.00–12.00 uur houdt OJC Rosmalen een voetbalclinic voor meisjes en vrouwen vanaf 15 jaar. Hierbij verlenen onze speelsters van het 1e elftal en gekwalificeerde trainers en keeperstrainer hun medewerking. Zowel meisjes/vrouwen die willen voetballen, maar zeker ook die aspiraties hebben om een geweldige keepster te zijn of te worden zijn van harte welkom. De training bestaat uit een technisch gedeelte, partijvormen en we werken met smartgoals.

Na afloop is er voor iedereen een hapje en een drankje, als de regels rond COVID19 het toelaten. Bij OJC Rosmalen voetballen ca. 350 meisjes/vrouwen met veel plezier. Maar dat kunnen er natuurlijk nog veel meer worden en daar kan jij voor zorgen. Bij OJC Rosmalen kun je spelen op eigen niveau met veel spelplezier en is er voor elk meisje de juiste plek. Meer info of aanmelden kan via vrouwen@ojcrosmalen.nl of 06-51119038. Jij komt toch ook? OJC is al enthousiast, jij ook?

Foto's:


0