Lenen bij de bibliotheek zonder abonnement

REGIO – Bij Huis73 kun je nu boeken, muziek en films lenen zonder dat je lid hoeft te zijn van de bibliotheek. Met de BiebApp kun je met jouw smartphone lenen en betaal je per uitlening. Je betaalt alleen voor wat je leent, snel en simpel.

De BiebApp is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. Tijdens de actieperiode, van juni t/m augustus 2021 is de eerste uitlening gratis. Na registratie kun je direct lenen in alle bibliotheekvestigingen van Huis73: Den Bosch, Rosmalen, Boxtel, Vught, Berlicum en Sint-Michielsgestel. De medewerkers van de bibliotheek helpen nieuwe gebruikers graag op weg.

Wat is de BiebApp?
De BiebApp is geschikt voor Android en IOS. Het werkt heel eenvoudig: registreren, lenen en daarna betalen via Ideal. Een uitlening kost 2 euro en boeken mag je 4 weken houden. Kijk voor alle voorwaarden op: www.huis73.nl/biebapp. De app zelf is gratis, registreren ook, je betaalt alleen voor de uitlening.

Succesvolle pilot
De app is ontwikkeld naar een idee van coördinator ICT bij Bibliotheek Waterland. De reacties van gebruikers in Waterland waren dermate positief dat besloten is de app verder te ontwikkelen. Nu is deze ook beschikbaar bij Huis73. De BiebApp is onder andere ideaal voor jongeren en studenten die wel gebruik maken van onze studie- en werkplekken, maar geen lid zijn van de bibliotheek. (Advertorial)

Foto's:


0