Medewerkers Laverhof helpen bij prikpunten

REGIO – Onlangs werd door de GGD in deze regio de oproep gedaan aan zorgmedewerkers of zij willen ondersteunen bij het vaccineren op verschillende priklocaties in Brabant. Deze vraag is uitgezet onder de medewerkers van Laverhofen zeker 20 medewerkers hebben zich al aangemeld.

Vanaf 7 juni gaat de landelijke vaccinatie in een extra versnelling komen en zijn extra handen zeer welkom. Het aantal vaccinaties zal opgeschaald worden naar 1,5 tot 2 miljoen prikken per week. Hiervoor worden onze medewerkers, naast hun reguliere werk, in 5 weken tijd minimaal 7 diensten ingezet.

Met gepaste trots bedanken wij onze betrokken medewerkers voor hun bijdrage. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Informatie over de organisatie. Laverhof: www.laverhof.nl

Laverhof bestaat uit de locaties Cunera | De Bongerd in Heeswijk-Dinther, Mgr. Bekkershuis met het naastgelegen appartementencomplex Servaeshof in Schijndel, St. Barbara, Annahof en Anna Hospice in Wijbosch en Het Retraitehuis met daarnaast de appartementen van
Kloosterpark in Uden. Tevens biedt Laverhof behandeling, revalidatie en ondersteuning
thuis. Laverhof richt zich op de ondersteuning van ouderen in de regio’s Heeswijk-Dinther, Schijndel en Uden.