Wandelvoetbal bij OJC ROSMALEN

ROSMALEN – Bij OJC ROSMALEN is op zaterdagochtend 12 juni een training Wandelvoetbal op het hoofdveld van sportcomplex de Groote Wielen. De training zal worden verzorgd door de OldStars van DAW Schaijk, die al jaren actief zijn in deze tak van sport.

Het wandelvoetbal zorgt gegarandeerd voor heel veel sportplezier voor de senior voetballer, die graag gezond aan het bewegen is, maar dan wel op een gedoseerde wijze. Wandelvoetbal kent een aantal spelregelaanpassingen ten opzichte van het reguliere voetbal. Zoals de naam al zegt: je mag niet rennen of hardlopen. Gebeurt dit wel, dan krijgt de tegenstander een vrije trap! Ook de afmetingen van het veld zijn aangepast naar 20 bij 40 meter. Er wordt gespeeld met 6- of 7-tallen zonder keepers en er mag onbeperkt gewisseld worden! Bent u 60+, man of vrouw, geïnteresseerd in Wandelvoetbal en heeft u zin om mee te doen aan de training? OJC ROSMALEN nodigt u graag uit voor de training. Het enige dat u hoeft te doen is sportieve kleding mee te nemen. De training start om 10:00 uur met een kopje koffie en een welkomstwoord. Daarna vindt het actieve gedeelte plaats en de activiteit zal rond 11.45 uur ten einde lopen. Geïnteresseerd en wil je deelnemen? Neem dan contact op met: wandelvoetbal@ojcrosmalen.nl.

Foto's:


0