De Pikeurtjes grossieren in zeges

GEMONDE – Voor een groot aantal leden van Ponyclub De Pikeurtjes, stond afgelopen weekeinde het Brabants Kampioenschap dressuur op de agenda. Middels een aantal selecties hebben ze zich weten te plaatsen voor dit kampioenschap.

Op de terreinen van manege De Molenheide in Schijndel was een prachtig kampioenschap georganiseerd met ook fantastisch weer. Met maar liefst 3 Brabants Kampioenen, 4 Reserve Kampioenen, 2 bronzen medailles, 5 vierde plaatsen, 1 zesde plaats, 1 zevende plaats en een veertiende en zeventiende plaats was het een zeer succesvol weekend voor de leden. Op de ponyclub worden ze getraind door Ingrid Gaakeer en Gerry Timmermans.
De komende tijd zal er weer hard getraind worden voor Het Nederlands Kampioenschap in augustus.
Aanstaande vrijdag zullen er ook een aantal leden deelnemen aan het Brabants Kampioenschap in Schijndel, maar dan is het springen aan de beurt.

Op de foto staan van links naar rechts: Ima van der Velden (Kampioen klasse CB met Toby, 3e plaats klasse CB met Farina); Naita van der Velden (Kampioen klasse CZ1 met Toby, 4e plaats klasse DL1 met Oberlina, 4e plaats klasse DM1 met Frodo); Fem van den Hurk (Kampioen klasse CL1 met Odin); Tess van den Hurk (3e plaats klasse DB met Den Östrik’s Woody, 4e plaats klasse CM1 met Showtime); Britt Buijzen (4e plaats klasse DZ1 met Morning Sky); Jade Verhoeven (17e plaats klasse AB met Daantje); Tess Gaakeer (Reserve Kampioen klasse AB met Juultje, 4e plaats klasse AL1 met Loo’s Morgan); Evie Tasseron (6e plaats klasse CL1 met Den Dijk’s Sunny); Liv Tasseron (Reserve Kampioen klasse DB met Onyx), Nina Schevers (Reserve Kampioen klasse CB met Pablo R); Jolien Duijts (Reserve Kampioen klasse CL1 met Pablo R). Niet op de foto staan Yana Nicolaesz (7e plaats klasse BL2 met Buddy) en Esma Gougou 14e plaats klasse DM2 met Dancing Queen.

Foto's:


0