Diploma’s voor synchroonzwemsters De Treffers

ROSMALEN – In verband met Corona kon de afdeling synchroonzwemmen van De Treffers een lange tijd geen diplomasessies organiseren, maar op zondag 11 juli was het dan eindelijk weer zo ver. Elf zwemsters mochten op voor hun diploma.

Er zijn vijf verschillende diploma’s te behalen: basishouding, zeilboot, balletbeen, spagaat en barracuda. Elk diploma bestaat uit een aantal onderdelen, zoals stuwen, houdingen, figuren, lenigheid en zwemmen op muziek. De eisen van de diploma’s nemen toe in moeilijkheidsgraad en na het behalen van het laatste diploma kunnen de zwemsters deelnemen aan competitiewedstrijden en regiokampioenschappen. De zwemsters hadden samen met hun trainsters goed geoefend en dat gaf het volgende resultaat. Nova Gorter, Kyra Lemmens, Nora Kenter en Lynn van Alphen behaalden het diploma basishouding. Het diploma zeilboot werd behaald door Sandra van Koningsbrugge.
Yentl Belzer mocht het diploma balletbeen in ontvangst nemen. Voor Emily Pol en Manouk de Wijs was er het diploma spagaat en Manouk behaalde tevens het diploma barracuda.
Ook Jente Reimes (basishouding), Julia Dresselhuys (zeilboot) en Charlotte Benninga (spagaat) hebben goed gezwommen. Zij voldeden net niet aan alle eisen, maar mochten wel een certificaat in ontvangst nemen.
Alle zwemsters van harte gefeliciteerd!!

Foto's:


0