05 juli 2021

‘Kleine Ziele In De Grôte Wiele’

ROSMALEN – De Bossche families Donkers, van Dalen en Delmee willen op grootse wijze het jubileum van hun vriendschap vieren. 25 jaar geleden hebben de 3 vrienden en de 3 vriendinnen elkaar leren kennen in het Bossche uitgaansleven en vanaf dat moment delen ze lief en leed. Naast de beste vrienden zijn ze onlangs in de Groote Wielen ook elkaars buren geworden.
Hoewel ze qua karakter sterk van elkaar verschillen heeft dat nooit tot onenigheid of bonje geleid. Totdat Dorus van Dalen opeens een nieuwe hobby heeft waar met name Dick Donkers zich in toenemende mate aan ergert. Wat begon als een kleine irritatie lijkt te ontaarden in een ordinaire burenruzie waarin allerlei frustraties, oud zeer, misverstanden en verwijten plotseling boven komen drijven. Dit tot wanhoop van de familie Delmee die, door hun bemiddelende rol, tussen twee vuren komt te liggen.
Wordt het ondanks alle meningsverschillen, ruzies, pesterijen en roddels toch weer koek en ei? Dit alles in een nieuw hilarisch blijspel vol herkenbare situaties en Bossche humor. Hiermee gaat De Bossche Komeedie de uitdaging aan het grote succes van “Rooie Rôze Of Sperziebôôntjes?” minstens te evenaren. Met o.a. Nancy Gerrits, Robbert Oomens, Joyce Hulshoff, Ingrid den Teuling, Tjeu van Beekveld, Huipie Vugts en Jorg de Bakker. Script en regie: Ruud van de Laar.

Perron-3 30 september, 1,2,8 t/m 10 en 14 t/m 16 oktober Kaarten: direct aan de kassa, tel. 073-8507550 of op www.perron-3.nl Theater de Speeldoos 22 t/m 24 oktober en 29 t/m 31 oktober Kaarten: direct aan de kassa tel. 073-6565588 of op www.theaterdespeeldoos.nl Aanvangstijden: Avondvoorstellingen 20.00 uur Matinees op 10 en 31 oktober: 14.00 uur. Entree € 19,50

Foto's:


0