Weekend Voor De Deur

Al ruim 2 jaar wordt Weekend voor de Deur nu gepresenteerd door Bjorn van der Leest en Raymond van den Broek en dit doen zij met veel plezier. Het programma dat elke vrijdag te beluisteren is tussen 18.00 uur en 20.00 uur maakt samen met het programma Driekleur deel uit van het ‘Vrijdag Avond Café’.
In het programma, dat uit 2 delen bestaat, wordt in het 1e uur de ondertussen welbekende battle gehouden waarin meestal een thema centraal staat waar de battle over gaat. Een van de presentatoren zoekt een vier muzieknummers uit waar de ander muzikaal op moet antwoorden. Ook wordt er even naar de weersverwachtingen gekeken.

In het 2e uur staat het thema Raar Maar Waar centraal, daarin worden raar maar ware feitjes belicht en deze worden afgewisseld met muziek. In dit uur maken we ook even tijd voor de ‘Keek Op De Week’ waarin we samen met Guido Smetsers de weekgebeurtenissen doornemen.
De afgelopen tijd hebben we ook de facebook pagina Weekeind voor de deur Lokaal 7 FM opgezet, waar de luisteraars mee kunnen bepalen welke muzieknummers in de Battle kunnen komen staan. Dus heb je suggesties, laat het ons weten.
Verder staat op het eind van het jaar de 500ste uitzending op de planning, na enig speurwerk zijn we tot de conclusie gekomen dat dit heugelijk feit er dit jaar van zal gaan komen. Wat we hiermee gaan doen is nog niet bekend, maar daar zijn we al flink mee aan het brainstormen. En ook hier geldt, wil je invulling geven aan dit jubileum? Laat het ons weten.

Lokaal7 zoekt weerman/weervrouw

Lokaal7 is op zoek naar een nieuwe weerman of weervrouw. We zoeken een enthousiaste man of vrouw die zijn of haar weerpraatje van die dag en komende week wil delen met de luisteraars van lokaal 7. Gewoon een luchtig gesprek en niet te moeilijk. Bent u geïnteresseerd en wilt u uw weerkennis delen met de luisteraars? Dan bent u diegene die we zoeken! Reageer vrijblijvend naar info@lokaal7.nl.

Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM via de kabel op 87.5 Mhz. Via de website www.lokaal7.nl of de lokaal 7 app. De programma’s zijn altijd terug te beluisteren via onze website bij uitzending gemist.

Bjorn en Raymond

Foto's:


0

Geef een reactie