Hardlopen in Den Bosch voor stichting Spieren voor Spieren bij Maximale 10

 

‘s-HERTOGENBOSCH – Op woensdag 1 september vindt voor de derde keer de Maximale10 plaats: een run voor de stichting Spieren voor Spieren. De Maximale10 wordt georganiseerd door de BosscheBusinessRunners, Central Park Runners en Accon Dravers. Dit jaar geeft wetenschapsjournalist én fervent hardloopster Mariska van Sprundel het startschot.

 

Aanvang: 19.00 uur, bijdrage: minimaal 10 euro, afstanden: 5 of 10 kilometer Startpunt: kantoor accon■avm – Burgerslaan 44, RosmalenParcours: rondje Máximakanaal, Den Bosch
Organisator aan het woord De Bossche Erik van der Most van accon■avm adviseurs en accountants is een van de initiatiefnemers van de Maximale 10. Zijn motivatie: maatschappelijke impact creëren, samen met collega’s, relaties en mensen uit de regio.

Erik: “Na het grote succes van de eerste twee edities, organiseren we dit jaar voor de derde keer de Maximale10. Na veel afgelaste activiteiten, mogen we eindelijk weer een wedstrijd lopen. Geweldig om te zien dat deelnemers allerlei acties opzetten om nog meer geld op te halen voor Spieren voor Spieren. We maken er dit jaar weer een mooi spektakel van. Zo zorgt een dj voor een optimale warming-up voor de lopers én een feestelijk onthaal bij de finish.”

Dit jaar gaat de volledige opbrengst van de Maximale10 weer naar stichting Spieren voor Spieren. Tijdens de vorige editie haalden ongeveer 200 deelnemers bijna 3000 euro op.
Erik van der Most vertelt waarom er dit jaar weer voor dit doel is gekozen: “Het is zo’n sympathiek doel en past bij onze maatschappelijke betrokkenheid. Je gunt iedereen een gezond lichaam, en zeker kinderen. Ik vind het mooi dat wij daar op deze wijze aan kunnen bijdragen. Vanuit voorgaande edities hebben we goede ervaringen met stichting Spieren voor Spieren en weten dat het geld goed wordt besteed. Daarnaast faciliteren zij ons met een online platform waar alle inschrijvingen en donaties verwerkt worden.”

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via: https://maximale10-2021.sportenvoorspieren.nl/. Men hoeft niet per se mee te lopen om de Maximale10 te steunen. Het is via deze link óók mogelijk om een deelnemer, team of stichting Spieren voor Spieren in het algemeen te steunen

Foto's:


0