Rosmalens voetbaltalent Antonisse verlengt bij PSV Eindhoven

EINDHOVEN – Jeremy Antonisse heeft zijn contract bij PSV verlengd. De 19-jarige in Rosmalen geboren aanvaller tekende vorige week vrijdagmiddag een contract dat doorloopt tot de zomer van 2024. Dat meldt de Eindhovense profclub op haar site. 

Voetbaltalent Antonisse speelt al sinds het seizoen 2010-2011 voor PSV. De linksbuiten gaf  in 2019 na zijn eerste profcontractondertekening aan wat PSV voor hem betekent: ‘De club zit diep in mijn hart.’ Toen maakte Antonisse nog deel uit van het toenmalige PSV O19. Vanaf het seizoen 2020-2021 speelt Antonisse voor Jong PSV. Tot nu toe scoorde hij eenmaal en gaf hij één assist in de Keuken Kampioen Divisie. Op 26 januari 2021 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal van PSV. Antonisse viel in voor Eran Zahavi in de met 2-0 gewonnen Eredivisiewedstrijd. (Info en foto: www.psv.nl)

Foto's:


R