25 augustus 2021

Walking Hockey bij Hockeyclub Rosmalen

ROSMALEN – MHC Rosmalen gaat iets nieuws organiseren. Iets wat meerdere hockeyclubs met groot succes in Nederland al doen: Walking Hockey.

Walking Hockey richt zich vooral op ouderen vanaf 60 jaar, die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen (blijven) hockeyen. Dus ook niet-hockeyers kunnen met Walking Hockey op latere leeftijd nog kennismaken met hockey. Walking Hockey in Rosmalen is er voor mannen en vrouwen en wordt gespeeld in teams van maximaal 5 spelers. Bij Walking Hockey wordt, zoals de naam aangeeft, gewandeld. Het veld en de regels zijn aangepast, er is geen keeper en plezier staat voorop. Op de velden van de MHC Rosmalen in sportpark Maliskamp gaat deze nieuwe activiteit plaats vinden. We starten met een warming up, waarna er wandelend een wedstrijd(je) wordt gespeeld. Na een uurtje sporten drinken we samen een kopje koffie.
Het geheel wordt ondersteund en begeleid door iemand van de Sportalliantie Rosmalen. Alle geïnteresseerden zijn op maandag 6 september om 09.30 uur a.s. van harte welkom op de velden in Maliskamp om door middel van een clinic en een filmpje kennis te maken met Walking Hockey. Voor nadere inlichtingen kan contact opgenomen met: Peter Lammers Tel: 06-23470517 E-mail: lamm76@ziggo.nl.

Foto's:


0