Buitenbios Litserborg draait oorlogsdrama 1917

DEN DUNGEN – Na drie geweldige openluchtfilmavonden draait Filmhuis Litserborg opj vrijdag 10 september de laatste openluchtfilm. Voor een ieder de kans om nog één keer te genieten van de bijzondere ervaring een film in de buitenlucht te kunnen kijken.

Neem je eigen (tuin)stoel mee of pak een stoel van de Litserborg. Neem een lekker warm vest met een dekentje mee om je lekker in te kunnen verstoppen en in je eigen coconnetje kijk je in de buitenlucht een geweldige film. Bij een heldere avond verschijnen de maan en sterren en terwijl je van je drankje nipt gekocht bij de Litserborg is het alleen maar genieten.

De laatste film is het technische hoogstandje 1917. Dit is een meeslepend oorlogsdrama over de Eerste Wereldoorlog van de Oscar winnende regisseur Sam Mendes (Skyfall, Spectre, American Beauty). Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten Schofield (George MacKay; bekend van Captain Fantastic) en Blake (Dean-Charles Chapman; van Game of Thrones) een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen, waaronder Blake zijn eigen broer.

Een andere genre dan de afgelopen films. Kaartjes zijn te koop bij de kassa van de Litserborg. Datum: Vrijdag 10 september. Locatie: Litserborg Den Dungen. Aanvang 20:30 uur.

Foto's:


0