CDA wandelt voor verkiezingsprogramma

SINT-MICHIELSGESTEL – Het CDA organiseert dorpswandelingen om input op te halen voor het programma voor de gemeenteraadsverkiezingen van Sint-Michielsgestel op 16 maart 2022. Komende zaterdag (18 september) gebeurt dat in Gestel en Den Dungen. Vorige week kon u daarover lezen in De Brug (Gestel start om 09.30 uur op park De Kleine Ruwenberg en Den Dungen start om 13.00 uur bij basisschool de Wegwijzer). Op zaterdag 25 september zijn Berlicum en Gemonde aan de beurt. Iedereen is welkom, ook als u helemaal geen CDA-stemmer bent. Een laagdrempelige manier om úw ideeën in het hart van de gemeentepolitiek te krijgen!

Tijdens de dorpswandelingen worden we vergezeld door een bakfiets met koffie en thee en zet een visueel vertaler van het Dungense bureau ‘BCatched’ uw woorden om in aansprekende beelden. Onderweg stoppen we meerdere keren om van u te horen hoe u aankijkt tegen een bepaalde ontwikkeling in het dorp of actueel thema. De wandeling is ongeveer twee kilometer en duurt inclusief stops 1,5 uur.

Berlicum-Middelrode (25 september) We starten om 09.30 uur op het onlangs heringerichte Mercuriusplein in gezelschap van kwartiermaker Erwin Frunt. Daarna lopen we de Wertsteeg in waar we Remco Schouten van Farmshop Berlicum ontmoeten. Verderop in Kerkwijk lopen we langs het alom bekende ‘Den Durpsherd’ waar we in gesprek gaan met bedrijfsleider Mark Verhoeven. In de omgeving van ‘Den Durpsherd’ hebben de laatste jaren veel ontwikkelingen plaatsgevonden. Tijdens de wandeling is er natuurlijk ook alle ruimte om over het buurdorp Middelrode te praten.

Gemonde (25 september) Om 13.00 uur verzamelen we bij dorpshuis De Stek. Op deze mooie en centrale plek in ons dorp gaan we met elkaar in gesprek over wat jullie de komende vier tot tien jaar gerealiseerd willen zien in Gemonde. De onderwerpen verkeersveiligheid, woningbouw, cultuur, wegenonderhoud en groenbeleid bespreken we graag me jullie, al wandelend door het dorp. Maar daarnaast zijn we op zoek naar jouw mening en jouw onderwerp!
Praat mee. De dorpswandelingen geven iedereen de mogelijkheid om ons van input te voorzien voor het verkiezingsprogramma. Dus heeft u een mening, ideeën of misschien wel een heel eigen kijk op iets wat uw dorp raakt: schroom niet en kom meepraten op 18 of 25 september! We verheugen ons op uw komst en laten ons graag door u inspireren. Aanmelden kan via info@cdasintmichielsgestel.nl, maar spontaan aansluiten mag natuurlijk ook.

Foto's:


0