DorpsGoed: Mariska Sturkenboom lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen

SINT-MICHIELSGESTEL – In 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. DorpsGoed heeft 8 september de lijsttrekker gekozen voor die verkiezingen. Net als vorige keer voert Mariska Sturkenboom de lijst aan.

Voorzitter Riny Schakenraad: we zijn blij dat Mariska ook de komende verkiezingen weer onze lijsttrekker is. Samen met de andere kandidaten op de lijst zien we de verkiezingen met vertrouwen tegemoet. Op dit moment werken we hard aan de samenstelling van de lijst en we verwelkomen veel nieuwe mensen die DorpsGoed gaan vertegenwoordigen en ons een warm hart toedragen.”

Mariska Sturkenboom: “Ik voel me vereerd dat ik het vertrouwen heb gekregen lijsttrekker te mogen zijn. Met mijn man en 3 zoons wonen we al meer dan 20 jaar in deze mooie gemeente. En met alle mensen van DorpsGoed zet ik me al jaren in om de gemeente nog mooier te maken. Maar er liggen ook nog wel wat uitdagingen. Neem de woningbouw, de vergrijzing van onze gemeente en vooral ook burgerparticipatie. Hoe kunnen gemeente en inwoners samen mooie initiatieven tot bloei laten komen? Voor de politiek dicht bij mensen blijf ik me inzetten en met het team dat er nu staat, gaan we voor DorpsGoed een mooie verkiezingsuitslag halen!”
Blijf DorpsGoed volgen de komende tijd voor meer nieuws over de mensen op de kieslijst en het partijprogramma voor 2022 en verder.
Wil je meedoen? Stuur een bericht naar fractievoorzitter@DorpsGoed.nl. Wil je meer weten over DorpsGoed? www.dorpsgoed.nl

Foto's:


0