Predicaat Hofleverancier voor Hotel Café Restaurant Boer Goossens

DEN DUNGEN – Op woensdag 15 september heeft De Heer H. Looijen, Burgemeester van Sint Michielsgestel namens Zijne Majesteit De Koning het recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” toegekend aan Hotel Café Restaurant Boer Goossens. In 2020 bestond dit familiebedrijf 225 jaar en dat was voor Zijne Majesteit de Koning reden om deze titel toe te kennen.

Eigenaar Cas Goossens: “Fantastisch om deze erkenning na een moeilijke corona periode waarin we met vele maatregelen te maken hadden nu te krijgen. De erkenning is voor ons heel belangrijk, en bedoeld voor alle 7 generaties die Boer Goossens gemaakt hebben tot het bedrijf wat het nu is.” Meer over de toekenning van deze bijzondere titel volgende week in De Brug van 23 september.

Foto's:


I

Geef een reactie