Rosmalen Uit de kunst

ROSMALEN – Ondernemers en kunstenaars omarmen elkaar op Rosmalen Uit de kunst. Komende zondag 12 september zijn de winkels geopend. Ook staan op deze middag meer dan zestig kramen in het centrum van Rosmalen opgesteld. De braderie en- kunstmarkt is vrij te bezoeken. Je bent welkom in Rosmalen.

Deelnemende ondernemers kijken uit naar zondag. “We zijn blij dat we samen weer wat bewegingsvrijheid krijgen en weer een echt publieksevent mogen organiseren, waarbij we wel rekening houden met de geldende coronamaatregelen.. We hopen dat we er met elkaar een gezellige dag van kunnen maken en dat we hiermee het startschot voor een mooi najaars- en winterseizoen kunnen geven.”

Om te vieren dat het nieuwe centrum de NRW-jaarprijs gewonnen heeft, hebben de ondernemers van de Harry Coppensstraat, een prijzenfestival opgezet. Alle deelnemers met kraam, nemen daaraan deel.

Foto's:


0