Wat schimmelt daar?

SINT-MICHIELSGESTEL – Jeugd-Natuurgroep-Gestel houdt zaterdagmiddag 2 oktober 2021 weer haar maandelijkse wandeling in de natuur, voor kinderen, hun ouders of grootouders.

Ruim jij elke dag je kamer op? Neem eens een voorbeeld aan de paddenstoelen! Elke dag helpen ze de natuur een handje doordat ze afgevallen bladeren en dood hout opruimen. Meer weten over deze uitslovers? We gaan op landgoed Haanwijk samen op zoek naar zoveel mogelijk soorten paddenstoelen. De vliegenzwam met zijn rood-witte stippen ken je vast wel. Maar ook wel eens van een schaapje, een russula of een inktzwam gehoord? Neem een spiegeltje en een fototoestel mee.

Startplaats: Haanwijk 4 a, 5271 VG, Sint-Michielsgestel (gebouw van Brabants Landschap). Tijd: Van 14:00 tot 16:00 uur. Meer informatie: Michel van de Langenberg, tel: 06-224 329 41 of michel.langenberg@home.nl Het lidmaatschap voor het hele gezin is € 10,00 per jaar, (één keer meedoen is € 2,00) contant te betalen op de zaterdagmiddag. Je hoeft je niet van te voren op te geven.

Kijk ook op onze website: https://www.natuurgroepgestel.nl/jeugd

Foto's:


0