Wijzigingen dienstverlening vestigingen Rabobank

SINT-MICHIELSGESTEL – De bezoeken aan bankkantoren nemen in snel tempo af omdat bijna iedereen in Nederland gebruik maakt van online bankieren en de bankieren apps. Door deze ontwikkelingen is besloten om in en rondom Sint-Michielsgestel een aantal wijzigingen in vestigingen van Rabobank door te voeren.

Op 6 september opent het kantoor aan de Torenstraat in Sint-Michielsgestel voor het eerst haar deuren en ook in Veghel kunnen klanten binnenlopen voor dagelijkse bankzaken. Het kantoor in de Stationsstraat in Boxtel zal in het najaar sluiten. Afspraken kunnen vanaf dat moment plaatsvinden op de Bloemmolen in Boxtel (Datacenter Rabobank).

‘Rabobank beweegt met haar dienstverlening mee met de vraag van vandaag,’ vertelt Tatjana Schreuder, directeur coöperatieve Rabobank Hart van De Meierij. ‘Klanten pakken gemakkelijk de telefoon, kiezen voor videochat of gebruiken de app om snel iets te regelen. Daarnaast zijn er in de bankkantoren binnenkort geen geldautomaten meer. De automaten van Rabobank, ING en ABN AMRO maken namelijk plaats voor de gele automaten van Geldmaat.’

‘Het bezoek aan de bank neemt dus sterk af,’ vervolgt Schreuder. ‘Door dit afgenomen kantoorbezoek is het niet langer passend en rendabel om alle kantoren open te houden. Het Rabobank Adviescentrum aan de Jan Tinbergenstraat in Sint-Oedenrode en het kantoor in Schijndel waren vanwege de coronapandemie al langere tijd gesloten en onlangs is besloten om deze kantoren niet meer te openen. Wij blijven op alle andere manieren natuurlijk graag met onze klanten in contact, terwijl we voor klanten die hun bankzaken niet zelf kunnen regelen de Mobiele Bankservice hebben.’

Er zijn veel verschillende manieren waarop de bank bereikbaar blijft. Particuliere klanten uit Sint-Michielsgestel Boxtel, Schijndel en Sint-Oedenrode hebben van Rabobank een persoonlijk bericht ontvangen. En op de vernieuwde website www.rabobank.nl/hvdm staat een uitgebreid bericht over de dienstverlening van de bank.

Advertorial

Foto's:


0