Zomers tafelen met Ladies Tijd

BERLICUM – Na een jaar van (corona) stilte, pakken de dames van Ladies Tijd de organisatie van gezellige- en verbindende activiteiten weer op. Tijd voor gezelligheid en tijd voor alle dames uit Balkum en Mirroi.

Op vrijdag 10 september organiseert Ladies Tijd wederom een Zomerse High Wine in de tuin van de Witte Zwaan voor alle vrouwen uit Berlicum en Middelrode. Het concept is gelijk aan vorig jaar: Lange tafels met witte kleden in een sfeervolle tuin, van 18.30 tot ongeveer 22 uur, 4 zomerse gerechten met 4 bijpassende wijnen én veel vrouwelijke gezelligheid! Tot slot nog een klein toetje of koffie/thee. Uiteraard worden alle geldende RIVM-richtlijnen bij deze buitenactiviteit in acht genomen. Kom jij ook? Reserveer dan tijdig.

Ladies Tijd staat voor het verbinden van dames uit Berlicum en Middelrode. Ontmoeten en gezelligheid samen met vriendinnen, buurvrouwen, bekenden en (nog) onbekenden staan centraal. Aanmelden van deze activiteit kan tot uiterlijk zondag 5 september via de website van Tuincafé de Witte Zwaan. I.v.m. de coronamaatregelingen zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld je zo spoedig mogelijk aan want vol = vol!!
Kun je deze editie niet maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je aan voor de besloten Facebookgroep ‘Ladies Tijd’ of mail naar ladiestijd@gmail.com. Blokkeer daarnaast alvast vrijdag 15 oktober in je agenda voor de volgende Ladies Tijd borrel mét gastspreker. Kom 10 september met vriendinnen, of alleen, met buurvrouwen, schoolplein- of langs de lijn dames en reserveer nu. Het is weer tijd voor ladies met Ladies Tijd!

Foto's:


0