Den Dungen wint ruim van RKTVC

DEN DUNGEN Het gevaar voor onderschatting ligt altijd op de loer als je een ploeg treft die na vier speelronden nog op 0 punten staat, en het moet gezegd, we speelden zeker niet onze beste wedstrijd deze zondag. Maar voldoende om de drie punten in Den Dungen te houden.

Dat de score ruimer uit had kunnen vallen als we zuiverder waren geweest in de afronding staat als een paal boven water, echter met de 5-0 die nu op het scorebord stond na 90 minuten mogen we best tevreden zijn. Het duurde tot de 42e minuut voordat we voor het eerst mochten juichen en ons veldoverwicht tot uiting kwam in de score. Jeffrey Sterks tekende voor de 1-0. Na rust zagen we een verbeten RKTVC zich met man en macht verzetten maar gevaarlijk werden ze zelden, en de 2de treffer kon dan ook niet uitblijven. Lex van de Biggelaar was de afmaker. 3-0 wederom door Jeffrey Sterks, Teun van Boxtel tekende de 4-0 aan na een magistrale voorzet van Stan Schouten en aanvoerder en tevens “man of the match” Loek van Grinsven bepaalde de einduitslag op 5-0.
Zondag naar Oss op bezoek bij Schadewijk gaan we proberen om onze positie in de subtop te verstevigen.

Foto's:


0