Eerste zege productief Den Dungen

DEN DUNGEN – In de 1ste fase van de wedstrijd zag het er niet naar uit dat deze wedstrijd uit zou lopen op een waar doelpuntenfestijn. Beide ploegen hielden elkaar goed in evenwicht en doelkansen kwamen er nauwelijks.

Den Dungen nam vanaf de 15 minuten het heft in handen om dit niet meer af te geven. De nodige kansen werden er gecreëerd en de openingstreffer kon dan ook niet uitblijven. Tom Schuurmans stond aan het einde van een mooie aanval en de 1-0 was een feit. 1 minuut later was het weer bijna raak maar de doelman van DVG wist de doelpoging van Lex van de Biggelaar te verijdelen. De tweede treffer liet niet lang op zich wachten een afstandsschot van Bjorn de Kort was de doelman te machtig en zo werd de ruststand bepaalt op 2-0.

Na de rust volgden de doelpunten elkaar snel op, Den Dungen wist in een tijdsbestek van 25 minuten het arme DVG op een 6-0 achterstand te spelen door doelpunten van achtereenvolgens Lex van de Biggelaar, Jeffrey Sterks, Bjorn de Kort en wederom een steeds meer in zijn element komende Lex van de Biggelaar.
Lat en de invaller doelman van DVG stonden meer succes voor Den Dungen in de weg, de ere treffer voor DVG was er een van grote schoonheid en had een Gestels tintje. Roy Groenendaal bepaalde de eindstand op 6-1.
Zondag aanstaande eens kijken of we de stijgende lijn door kunnen trekken in en tegen Schijndel.De Wit

Foto's:


0

Geef een reactie