Efkus dun Birrekoal weer van start

SINT-MICHIELSGESTEL – In het radioprogramma “Efkus Dun Birrekoal” verrassen Bert van Druenen en Ton Mathijssen luisteraars met de vele “wist je datjes” die het carnaval kent. Deze twee doorgewinterde carnavalskenners laten u kennismaken met vele zaken die zich voor en achter de schermen afspelen in dun Birrekoal en Meeanderdonk.

Vele carnavaleske onderwerpen zullen de revue weer passeren. Nu de coronatijd zo goed als zeker achter de rug is gaan de radiomakers weer opzoek naar de nieuwtjes die er spelen. In de eerste uitzending van dit seizoen op zondag 17 oktober zal er aandacht worden besteed aan het komende 11-11 bal. Bezoekers worden met bandjes toegelaten? Kunnen de geïnteresseerden thuis meekijken hoe de nieuwe Hoogheden van dun Birrekoal onthult worden? Ook komen de programmamakers dit seizoen weer met de kwis “5 godsgruwelijk moeilijke vragen aan”. Een bekende plaatsgenoot wordt hierin getoetst op zijn carnavalskennis. Uiteraard krijgen de actualiteiten die er spelen in onze gemeente ook alle aandacht. Reageren voor of tijdens de uitzending kan naar carnaval@lokaal7.nl . Nieuwsgierig? “Efkus dun Birrekoal” is elke zondag om 11.00 uur te beluisteren en te bekijken bij lokaal 7 ether FM 107.4, digitaal geluid/in beeld via lokaal7.nl, Lokaal 7 app. Of volg ons via Facebook/efkusdunbirrekoal.

Elke zondagmorgen vanaf 10.00 uur kunt u luisteren naar “een Bakske met”. De presentatoren nemen in dit programma een kijkje in het leven van een bekende of soms wat onbekendere inwoner uit de gemeente Sint-Michielsgestel. De luisteraars kunnen een uurtje meegenieten van vele verrassende verhalen over vroeger en nu. Soms worden oude opnames uit het archief ten gehore gebracht maar sinds kort mogen de programmamakers weer gasten ontvangen in de studio. Luister mee van 10.00 tot 11.00 naar lokaal7 FM.

Wilt u onze live programma´s niet alleen beluisteren maar ook bekijken op uw laptop, smartphone of smart-TV? Via internet kunt u de programmamakers live in beeld zien. Altijd leuk om eens te weten wie er achter een stem zit. Ga naar onze site: www.lokaal7.nl. Via You Tube kanaal van Lokaal 7 zijn ook verschillende programma´s terug te bekijken.
Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether 107.4FM of digitaal via de website www.Lokaal7.nl en de Lokaal 7 app. Programma’s zijn terug te beluisteren via uitzending gemist op de website.

Foto's:


C